• Submit meter readings when the App is not working

    Hi there,

    How do you submit your meter readings when the App is not working?
    I use the App for Apple IOS. Now it is not working and awaiting for an update in the last 1-2 weeks.
    It is a shame that the update is not available. Also, I should be able to use the old version until then but not possible.
    I am searching for alternative way to submit meter readings.
    Thanks,
    Nick
    Tap below to see the best answer
    0
  • Hi there,

    How do you submit your meter readings when the App is not working?
    I use the App for Apple IOS. Now it is not working and awaiting for an update in the last 1-2 weeks.
    It is a shame that the update is not available. Also, I should be able to use the old version until then but not possible.
    I am searching for alternative way to submit meter readings.
    Thanks,
    Nick
    Tap below to see the best answer


  • Best Answer

    Yes Nataly,
    it worked for me. It is still annoying that I have to reinstall the app.
    But I am happy that at least workaround exits.
    Thank you
    0
  • Yes Nataly,
    it worked for me. It is still annoying that I have to reinstall the app.
    But I am happy that at least workaround exits.
    Thank you


  • ​Hi, have you tried both on the app and on the new web browser page?
    https://purepla.net/
    0
  • ​Hi, have you tried both on the app and on the new web browser page?
    https://purepla.net/


  • Just to add to Angela's reply, you can only access your account on the website, on a device which does not have the app installed, otherwise the login email will activate the app
    0
  • Just to add to Angela's reply, you can only access your account on the website, on a device which does not have the app installed, otherwise the login email will activate the app


  • Hey @Stanchev

    Have you tried deleting and re-downloading the app, to make sure it's on the latest version?

    Let us know if that helps!
    0
  • Hey @Stanchev

    Have you tried deleting and re-downloading the app, to make sure it's on the latest version?

    Let us know if that helps!