Solved

AKF

  • 22 September 2020
  • 2 replies
  • 32 views

Hi, ever since switching to Pure Planet my IHD reads lost connection / waiting for current data. Have tried moving closer to meter / switching on and off. 

I have 2nd gen metering.

Any ideas how I can get my IHD working with Pure Planet..?

icon

Best answer by Angelabikerbabe 22 September 2020, 19:19

Hi

here's a link for you to have a look at.:
https://community.purepla.net/smart-meters-and-ihds-33/ihd-isn-t-working-10331

If your IHD isn't working as it should, in your account go to ‘get help and support’ > ‘ask a question’, and type the words 'IHD problem'. WattBot will take a bit more info from you and then pass this on to our Member Services team to investigate.

They’ll contact you by email to let you know what they’ve done to get your IHD back working as it should.

 

 

View original

2 replies

Userlevel 7
Badge +10

@AKF 

hi, use help and support>ask a question, type my ihd isn’t working and it should enter you into a dialogue, which when all fails will hopefully send your message to the team.

Userlevel 7
Badge +8

Hi

here's a link for you to have a look at.:
https://community.purepla.net/smart-meters-and-ihds-33/ihd-isn-t-working-10331

If your IHD isn't working as it should, in your account go to ‘get help and support’ > ‘ask a question’, and type the words 'IHD problem'. WattBot will take a bit more info from you and then pass this on to our Member Services team to investigate.

They’ll contact you by email to let you know what they’ve done to get your IHD back working as it should.

 

 

Reply