Solved

Login button not showing

  • 9 September 2019
  • 13 replies
  • 830 views

I have tried several times to login from my iPhone.
I receive the email but there's no button to tap.

Is this a general issue or am I the only one affected?
Either way it's frustrating.
icon

Best answer by Nataly 30 September 2019, 17:41

Hey @timpin

An update for you -

We've found that it can be down to individual email settings - sometimes you need to 'allow' images.

In case this issue happens again, we've now added a link below the image



Thanks for letting us know :raisinghands:
View original

13 replies

Userlevel 7
Badge +10
hi tim
does email not appear as below?

timpin;37163:
I have tried several times to login from my iPhone.
I receive the email but there's no button to tap.

Is this a general issue or am I the only one affected?
Either way it's frustrating.
I have the same issue with the app. And despite asking the stupid bot to pass a message to the people who need to be looking at this I've had no reply.
If i don't get any response within the next 24 hours I will be cancelling the switch.
There is no button.
timpin;37324:
There is no button.

What email 'client' are you using on your iPhone @timpin ?
Is it the standard 'Mail' app? Sometimes a 3rd party app can strip the button out. I think the Yahoo app does this, for example.
Yes, Mail.app
iPhone 6 iOS 12.4.1
Userlevel 7
Badge +10
Just looked at mine and the button is there in the mail app...
Is the rest of the mail there, under the button there-s a sky with "thanks for being part of..." text in white, and under that facebook, twit and linkedin blue buttons and stuff below that...
timpin;37334:
Yes, Mail.app
iPhone 6 iOS 12.4.1
None of that is there.

it says
Tap below to log in. We
do this to make sure
your account is secure.


Then there's a gap before the copyright and confidentiality notice.
timpin;37334:
Yes, Mail.app
iPhone 6 iOS 12.4.1


Thanks @timpin
Our tech team are looking into it.
For now can you login via web? Here's how 🆙
Thanks Marc

Yes, I am currently logged in on the web.
Hi @timpin
Our team's struggling to replicate this bug.
Could you forward the login email to us? The address to foward it to is help@purepla.net
Thank you 🆙
Hi again @timpin
This is odd. I just went through the login process and the same thing happened to me - no pink login button in the email.
Ten minutes later it had appeared.
So we can only think that my phone didn't pull down all the images straight away.
We're going to keep an eye on this.
Hi again @timpin
Thanks for fowarding the email to us.
More strangeness.... the pink login button is showing!
Hey @timpin

An update for you -

We've found that it can be down to individual email settings - sometimes you need to 'allow' images.

In case this issue happens again, we've now added a link below the image



Thanks for letting us know :raisinghands:

Reply