Solved

App Login Issues

  • 26 April 2021
  • 4 replies
  • 28 views

I dont seem to be able to login to the app at all. I have no issues logging in via web portal but the email based app authentication just doesn’t work for me. 

I put in my email address, close PP app, receive the email, click the link and the app opens. Back to the page that I was at before I went to my emails. I.e the send confirmation page. Nothing else happens.

Clicking “tap here” the link to 
I’ve tried removing/re-iinstalling the app. 
Different e-mails clients
Different browsers when opening the mailed links

Copy / Pase the emailed links


Each time I confirm the link I am using is the lastest one and not used before. 

Anybody else seen this or able to advise? 

Pixel 4 Android phone. All up to date and app is latest version obviously.

icon

Best answer by f3zz3h 26 April 2021, 15:38

No private or incognito modes. But weirdly.. I’ve just opened the app and I am logged in. I have no idea how!? Anyway it’s now working.

View original

4 replies

Hi @f3zz3h and thanks for such a thorough report, you covered so many of the usual issues...

I was just about to suggest something, but then I realised you’d tried fully closing the app before clicking the link. Maybe others will have a cunning extra idea.

Maybe be sure you’re not using a Private or incognito browser window?

No private or incognito modes. But weirdly.. I’ve just opened the app and I am logged in. I have no idea how!? Anyway it’s now working.

It’s my magic presence! 😂😉

Pleased you’re working and thanks for posting back!

Reply